Roan Brahim
Foto: Alo/Tv Klan/Police

Katarina (37) je srećom izbegla užas, ali je nakon ubistva navodno bila sva krvava i kratko je ostala bez svesti. Roan je ubijen dok je sa Katarinom čekao njihovog sedmogodišnjeg sina, koji se igrao u obližnjem parku. Navodno je mališan video oca svog u krvi i vrištao.

Mediji pišu da Katarina nije bila njegova jedina partnerka i da je Brafim imao ženu i dvoje dece u Albaniji.

Brahim je pre dve godine napustio Albaniju gde je za njim tragala policija i sakrio se od moguće osvete rivala. On se navodno skrivao u Dubaiju.

Međutim, rivali su ga pronašli u četvrtak uveče u Atini gde je otišao da proslavi Uskrs sa porodicom. Dve osobe na motoru su mu prišle i upucale ga na mestu.

Istražni tragovi su do sada bili fokusirani na osvetu, jer 32-godišnjak, poznat i kao Sidorel Prendi, ima opasan kriminalni dosije u Albaniji.

Oružani sukobi datiraju iz 2014. godine kada su njegova dva rođaka Klodian Ndreca i Taulant Prendi ubijeni, a Aurel Prendi je ranjen.

Mediji pišu da je 2014. jedan od njegovih ujaka ubijen, a drugi teško ranjen u napadu. Četiri godine kasnije Brahimi je uhapšen u Leži, a policija je tada kod njega pronašla municiju, devize, ali i nakit koji je najverovatnije ukraden.

Pre četiri godine kafana njegovog oca se našla na meti. U decembru 2020. godine nepoznate osobe izrešetale kafanu i samo pukom srećom niko nije bio povređen. Naredne godine za Brahijem je izdata poternica zbog napada u jednom baru. Tada je Brahimi sa još dvojicom pajtosa uleteo u lokal naoružan kalašnjikovima i tražili su vlasnika.

Veruje se i da je Brahimi bio umešan u dve likvidacije na području Albanije, koje su se odigrale u leto 2022. Tada je ubijen rođak Ervisa Martinaja, za kojim takođe traga policija, a čiji je Brahimi neprijatelj.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading