HOROR U DVORIŠTU ŠKOLE Sevao nož, ima ranjenih (FOTO)
Foto: Alo/shutterstock

 Helikopteri su počeli da kruže oko zgrade, a đacima i osoblju je naređeno da ostanu na mestu i ugase telefone. Prema rečima britanskih medija, navodno je izbodeno više osoba, a jedna osoba je uhapšena.

Van škole, situacija je takođe bila napeta, jer su roditelji dece koja su ostala unutar škole pristizali u velikom broju. Neki od njih su izjavili da su primetili veliko prisustvo policije oko škole, dok su drugi videli dva helikoptera Hitne pomoći kako sleću u blizini.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, do ubadanja je došlo u školskom dvorištu, a na društvenim mrežama se proširila informacija da je više osoba izbodeno nožem. BBC reporter je takođe preneo vest o više povređenih osoba, dodatno podižući napetost i zabrinutost u javnosti, piše Daily Mail.

U skladu sa situacijom, učenicima je naređeno da ne koriste svoje telefone tokom blokade, dok su oko škole kružila dva helikoptera, a na licu mesta su se nalazile više ekipa Hitne pomoći. Očevici su opisali intenzivnu aktivnost policije i medicinskog osoblja oko škole.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading