Drama u avionu
Foto: Alo/Printscreeen

Ovo je izazvao užasnute krike drugih putnika, uključujući i devojčicu koja se može videti kako pokriva lice rukama pre nego što majka krene da je teši.

Na snimku se vidi kako razdragani putnik, koji nosi zeleno-belu prugastu majicu fudbalskog kluba Seltik, divlje udara stjuardese koje pokušavaju da ga zadrže.

Prema pisanju lista, putnici su rekli da je fudbalski navijač izazivao prekid tokom leta, koji je poleteo iz Edinburga nekoliko sati ranije.

 

 

„Pre nego što je sve počelo, stjuardesa je morala da ga zadrži dobrih 20 minuta“, rekao je putnik.

Članovi posade aviona takođe su pronašli praznu bocu votke.

„U prednjem delu aviona začulo se veselje kada je neko saznao rezultat” fudbalske utakmice Seltika, rekao je putnik.

Svedok je dodao: „Još jedan dečak je momku rekao da treba da ga je sramota jer navija za Seltik i tada je ovaj jednostvno izgubio strpljenje."

Huligan je potom skočio sa svog sedišta, naizgled pokušavajući da udari turskog policajca i člana posade aviona dok su drugi putnici pokušavali da intervenišu u tuči.

Na video snimku svađe objavljenom na mreži prikazana je preplašena devojčica, kako sedi oko tri reda iza mesta gde se odigrava tuča. Devojčica je izgledala nervozna, kretala se u sedištu dok je rukama pokrivala lice, pre nego što ju je majka povukla u krilo.

Čovek je nastavio da udara ljude dok se kretao ka prolazu aviona, a na kraju je pao na pod.

Ali ni to ga nije sprečilo da ispolji napad histerije, nastavio je da udara po podu. Mogu se videti putnici kako guraju glave u prolaz, pokušavajući da vide neposlušnog putnika.

Jedna žena je vrisnula dok je muškarac bacao svoje poslednje zamahe.

Kako je nasilna epidemija privedena kraju, čuje se kako majka govori svom detetu: „U redu je, dušo. U redu je."

Na drugom snimku objavljenom na mreži vidi se kako je muškarac vezan lisicama od strane policije i izvučen je do prolaza i izlazi iz aviona.

Činilo se da je imao nekoliko ogrebotina po licu i pevao, na šta osoba koja snima video jednostavno kaže: „Sramotno“.

Portparol Easijet-a potvrdio je tuču, napominjući da je policija morala da uđe na let kada je sleteo zbog ometajućeg ponašanja putnika.

(New York post)

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading