policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Policija je rasvetlila krivično delo ubistvo koje je jutros izvršeno u Perastu i uhapsila državljanku Južnoafričke Republike N. L. T. (29), za koju se sumnja da je ubila majku.

Naime, policiji je od strane medicinskog osoblja Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom stanu zatečeno beživotno telo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike. Policija je izašla na lice mesta gde je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica, prenosi beogradski medij.

Izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra, saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji su pripadnici nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona je lišena slobode.

- Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, kažu iz crnogorske policije.

(Novosti)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading