nestali emil
Foto: Alo/Printscreen

Misterija koja okružuju smrt malog Emila (2) iz Francuske još uvek nije rešena, dok tokom istrage policija nailazi na nove, jezive detalje.

Jedna od njih predstavlja novu zagonetku za policiju: na dečakovim patikama koje su pronađene nije bilo pertli.

Nakon Emilovog nestanka u julu prošle godine, istražitelji i javnost su mesecima tragali za njim. Krajem marta ove godine došlo je do jezivog otkrića - planinarka je pronašla dečakovu lobanju u šumi. Delovi odeće pronađeni su nekoliko metara dalje.

Prema pisanju francuskog medija BFMTV, policija sada istražuje kako su pertle nestale sa dečakovih patika.

"Ovo je jednako fascinantno kao i ostali detalji. To se može objasniti okolnostima koje se mogu pripisati trećim licima. Ali moguće je i prirodno objašnjenje, zbog hodanja kroz žbunje i slično", rekao je izvor iz policije.

Istražitelji pokušavaju da utvrde da li su se pertle možda već raspale zbog lošeg kvaliteta. Ovo bi sada trebalo da se razjasni daljom analizom.

Kako je mali Emil tačno umro i dalje nije poznato, a ispituju se sve teorije - od umešanosti rođaka do napada divlje životinje, tj. vuka.

Istražitelji takođe ispituju i Emilovog dedu, iz čije bašte je dečak nestao 8. jula 2023.

Tragovi ugriza pronađeni na Emilovoj lobanji nedavno su izazvali dodatna nagađanja: Fransoa Balik, gradonačelnik malog planinskog sela Le Verne, takođe veruje da je moguće da je Emila oteo vuk.

"Ovde ima i vukova, naročito leti među ovcama. Ako nema nikoga, vuk bi mogao da zgrabi dete kod seoskog bunara i da trči pola sata bez zaustavljanja i bez prolivanja krvi", rekao je gradonačelnik.

Medij piše da će sigurno proći još nekoliko neizvesnih nedelja pre nego što se sazna šta se tačno desilo dečaku.

Telegraf

BONUS VIDEO

 

@alo_portal O'Brajan: Realnost je da je srpska ekonomija dobra i sve bolja! #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #ekonomija ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading