CEO DRŽAVNI VRH RUSIJE NA NOGAMA! Šokantna odluka Amerike
Foto: EPA/MICHAEL KLIMENTYEV/SPUTNIK/K

- Rusija će pobediti, bez obzira na 61 milijardu krvavih dolara koji će uglavnom usisati nezasiti vojno-industrijski kompleks Amerike. Snaga i istina su na našoj strani - rekao je on.

On je rekao da je to bilo glasanje za maksimalno uvećanje broja žrtava tog rata.

- Da će američki kongresmeni odobriti 'pomoć' bandi neonacista niko nije sumnjao. To je bilo glasanje za: a) nastavak građanskog rata među podeljenim narodom naše ranije jedinstvene zemlje, b) maksimalno uvećanje broja žrtava tog rata - naveo je Medvedev.

Direktno sponzorisanje terorističke aktivnosti

Portporol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova napisala je na Telegramu da je odluka SAD da izdvoje pomoć za Ukrajinu, Izrael i Tajvan korak ka produbljivanju kriza, a kada je reč o Kijevu - direktno sponzorisanje terorističke aktivnosti.

- Vojna pomoć kijevskom režimu je direktno sponzorisanje terorističke aktivnosti, Tajvanu - mešanje u unutrašnja pitanja Kine, a Izraelu - direktan put ka eskalaciji situacije u regionu bez presedana - rekla je Zaharova.

Predstavnički dom američkog Kongresa je prethodno usvojio niz nacrta zakona - o konfiskovanju ruskih aktiva, vojnoj pomoći Kijevu od 61 milijarde dolara, pomoći Izraelu i saveznicima u Indo-pacifičkom regionu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading