"PUCAJ, PUCAJ" Pio sa komšijom na slavi, pa potegao pištolj
Foto: Promo/Pixabay/Fleimax

Presuda Okružnog suda u Banjaluci je pravosnažna, a optuženi je osuđen na kaznu od 3 godine i dva meseca zatvora zbog pokušaja ubistva komšije. Incident se dogodio nakon svađe na slavi kod zajedničkog prijatelja, kada je optuženi pucao u grudi i ruku komšije, piše Srpskainfo.

Nagodba između optuženog i tužilaštva je potvrđena, a presuda je doneta na osnovu priznanja krivice optuženog. Važno je naglasiti da na presudu nije dozvoljena žalba, te je osuđeni pušten iz pritvora i sačekaće dolazak na izdržavanje kazne na slobodi.

Incident se dogodio 9. januara ove godine, kada su optuženi i žrtva bili na večeri povodom slave Svetog Stefana. Iako su obojica bili pripiti, ništa nije ukazivalo na tragični ishod. Svedoci su izjavili da su videli kako se njih dvojica guraju na putu.

- Pucaj! Pucaj - da bi već u sledećem trenutku zapucao i pogodio ga u grudi i levu nadlakticu.

Nakon pucnjave, napadač je sam pozvao policiju i prijavio da je ubio komšiju, što predstavlja neobičan i šokantan detalj ovog slučaja.

Nakon pucnjave napadač je sam pozvao policiju i prijavio da je ubio "govedo".

Ova presuda dolazi u vreme kada su se dogodile i druge tragedije, poput napada razbojnika na staricu u porodičnoj kući, kao i teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Ovaj slučaj pokušaja ubistva na slavi budi pažnju javnosti, a pravosnažna presuda nosi sa sobom važnu poruku o odgovornosti za izrečene postupke.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading