rotacija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Meštani francuskog alpskog sela veruju da su misteriozno nestalog dečaka Emila Soleila možda pojeli vukovi!

Zastrašujuća teorija dolazi nakon što je nedavno otkriven novi fragment kosti u blizini mesta gde je prethodno pronađena lobanja dvogodišnjeg deteta u francuskom selu. Lobanju dečaka, koja je sadržala prelome i trag ugriza, pronašao je šetač 30. marta na stazi između crkve i kapele ruralnog alpskog sela Hat Verne u jugoistočnoj Francuskoj.

Lokalitet, udaljen manje od kilometar i po od mesta gde je Emil nestao prošlog jula dok je boravio kod dede, žandarmi su detaljno pretražili.

Tužilac u slučaju Emila Soleja, Žan-Lik Blašon, rekao je da su divlje životinje možda raznosile ostatke dečaka i da bi mogle biti odgovorne za tragove na njegovoj lobanji.

Policija nije ni korak bliže rešavanju misterije dok su vlasti i dalje zbunjene kako je Emil odlutao i poginuo. Gradonačelnik Fransoa Balik sugeriše da je odrasla osoba možda odgovorna za njegovu smrt.

- Ne mogu, a da ne verujem da je odrasla osoba umešana u ovu stvar. Emil nikada ne bi otišao sam tamo gde je pronađen - rekao je Balik.

Pojavila se i nova teorija o nestanku dečaka. Meštani Hat Vernea sada veruju da je Emila ubio čopor vukova u razornom napadu.

- Mali mora da je bio žrtva životinje. A ja samo vuka vidim kao krivca. Кažu da se vukovi plaše ljudi, ali takvog malom dečaka vuk bi video kao još jedan plen - mnavodi jedan meštanik za Le Parisien.

Stanovnici Vernea su takođe podstakli teoriju potvrđujući da je nekoliko vukova primećeno u toj oblasti.

- Vuk može da zgrabi dete na seoskom bunaru i da trči pola sata bez zaustavljanja i bez prolivanja krvi - rekao je Balik.

Emilova ožalošćena majka, Mari Soleil, progovorila je prvi put od kada je objavljena smrt njenog sina.

- Trudimo se da pročitamo sve vaše poruke, komentare, pisma... I iznova smo veoma dirnuti vašim saosećanjem - napisala je Mari u Fejsbuk grupi posvećenoj Emilu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading