policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sade Robinson, 19, nestala je ranije ovog meseca nakon prvog sastanka sa 33-godišnjim Maksvelom Andersonom, barmenom koji je ranije radio za osiguravajuća društva svog oca.

Od njenog nestanka, policija je pronašla nekoliko delova tela raširenih širom Milvokija. Istražitelji su takođe otkrili da je njena Honda Civic zapaljena.

Vlasti sada veruju da je više njenih ostataka isplivalo na obalu jezera Mičigen nakon što su u četvrtak pronađena ruka i torzo duž udaljene plaže sa drvoredima, saopštila je šerifska kancelarija okruga Milvoki.

Posmrtne ostatke je oko 7.30 ujutro otkrio građanin koji je šetao plažom u Južnom Milvokiju, saopštila je kancelarija.

Anderson je optužen za ubistvo iz namere prvog stepena, sakaćenje leša i podmetanje požara u tom slučaju. On je zadržan na kauciji od 5 miliona dolara.

Anderson iz Milvokija uhapšen je 4. aprila, dva dana nakon što je prolaznik pronašao nogu za koju se veruje da pripada devojci, niz liticu u Vornimont parku duž jezera Mičigen u Kudahiju. Noga je bila odsečena odmah ispod kuka.

Policajci su prošlog petka rekli da još uvek istražuju motiv za navodno ubistvo, a za ostatak posmrtnih ostataka devojke se ne zna.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading