Žena dovela mrtvaca u banku
Foto: Printscreen/Printscreen

Erika de Souza Vieira Nunes iz Brazila pojavila se juče u banci u Rio de Ženeiru sa pokojnikom za koga je navedeno da se zove Paulo Roberto Braga (68) , gde je rođaka preminulog na prevaru želela da dođe do novca od kredita, za koji je navodno Braga podneo zahtev ranije.

Službenici banke snimali bizarnu scenu

Zaposleni u banci počeli su da snimaju bizarnu situaciju i na kraju su pozvali hitnu pomoć i policiju dok je ona rukom držala glavu preminulog penzionera uspravno i govoreći mu:

Žena dovela mrtvaca u banku

Printscreen

 

 

- Ujače, slušaš li? Moraš to potpisati. Ne mogu ja da ti potpišem.

Na bizarnom viralnom snimku se vidi kako žena govori mrtvom čoveku da čvrsto uhvati svoju olovku dok mu je stavlja između prstiju i ohrabruje ga da potpiše parče papira u filijali banke u Banguu, četvrti u zapadnom delu Rio de Žaneira u Brazilu. .

Bankarski službenik koji je video sve, ponovo se obratio ženi:

- Mislim da ovo nije legalno. Ne izgleda dobro. Veoma je bled!

I pored upozorenja, ona je nastavila svoju bizarnu igru.

- Takav je. Ako nisi dobro, mogu da te odvedem u bolnicu. Hoćeš li ponovo u bolnicu? - ponovo se ona obratila mrtvom čoveku.

Žena dovela mrtvaca u banku

Printscreen

 

 

Na snimku se vidi kako se glava mrtvaca njiše napred-nazad pre nego što ga je levom rukom sa leđa uhvatila za vrat. Nakon toga, ona mu se opet obratila.

"Potpiši ovde i prestani"

- Potpiši ovde i prestani, boli me glava - čuje se na snimku.

Naravno, muškarac se nije oglašavao. Čitava bizarna situacija se odigrala tokom jučerašnjeg dana. Ubrzo je na lice mesta došla ekipa hitne pomoći, koja je potvrdila kako je penzioner Paulo Roberto Braga (68) preminuo nekoliko sati ranije.

Žena koja ga je odvezla u banku, Erika de Souza Vieira Nunes, uhapšena je na licu mesta i rekla policiji da je bila njegova nećaka i negovateljica. Čini se da su zvaničnici signalizirali da su u srodstvu i navodno proveravaju kamere za video nadzor u banci i van nje da vide da li je ona bila sama ili sa navodnim saučesnicima zbog sumnje da bi mogli da se bave organizovanom prevarom.

Rezultati obdukcije za utvrđivanje uzroka smrti još nisu objavljeni. Šef policije Fabio Luiz potvrdio je nakon hapšenja da je Braga već bio mrtav kada su ga odvezli u banku da potpiše kredit u iznosu od 17. 000 brazilskih reala, oko 2.930 evra.

Bizarni snimak objavljen je na Tviter nalogu "Realengotv", prenosi "Dejli mejl".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading