Majkl Čidozi i Kira
Foto: Alo/Houston Police Department, Instagram

Čidozi je hitno prevezen u bolnicu Ben Taub nakon što ga je policija pronašla ranjenog, sa ranama zadobijenim od vatrenog oružja.

U trenutku kad je Majkl pronađen, njegova žena je u panici grlila njihovo dvoje dece, od 2 i 3 godine.

Čidozi je ostao na aparatima za održavanje života dok su se svi molili za njegov oporavak, ali je od komplikacija zbog teške povrede kičme preminuo 18 dana kasnije.

Kira je optužena za "teški napad smrtonosnim oružjem".

Tvrdila je da je pucala u Čidozija u samoodbrani, jer se uplašila za svoj život, nakon svađe kada ju je pratio u njihovu spavaću sobu.

Nejasno je kako je došlo do svađe, ali je poznato da je počela u drugom delu kuće pre nego što je Kira otišla u spavaću sobu, gde je uzela pištolj i upucala Majkla.

Čidozi je pogođen jednom u ruku, jednom u grudi i dva puta u trup i ostao je da leži na podu spavaće sobe. Policija je pronašla Kiru sa decom na obližnjem parkingu nakon što su svedoci pozvali policiju i rekli da je mahnito trčala okolo tražeći pomoć.

Prijatelji su rekli da nikada nisu videli da su supružnici nasilni jedno prema drugom i bili su šokirani što je svađa eskalirala. Čidozijeva porodica pokušava da prikupi 70.000 dolara kako bi vratila njegovo telo u Nigeriju na sahranu, jer mu je san bio da se jednog dana vrati u domovinu.

'Njegova smrt ostavila je duboku prazninu u životima svih koji su ga poznavali i voleli. Bio je dobar otac, drag sin i mnogima blizak prijatelj', rekli su.

'Čidozijevo plemenito srce, zarazan smeh i nepokolebljiva ljubav prema njegovoj porodici zauvek će se pamtiti i negovati u srcima svih onih koji su imali sreću da ga poznaju.'

Kira je puštena uz kauciju, a sledeće suđenje zakazano je za 23. maj.

O njihovoj deci sada brine druga porodica.

 

Dejli mejl

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ovako izgleda mesto na kojem je Danka Ilić stradala pre 19 dana. Cveće je uvelo, a igračke koje su ostale slamaju srca svakom ko prođe tuda i podsećaju na tek započeto detinjstvo 💔 #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading