majka i ćerka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Deleći iznenađujuću priču na društvenim mrežama, 38-godišnjakinja je objasnila da je njena ćerka Rouz (19) uvek bila neverovatno razumna i studiozna.

Napisala je: „Uvek je bila pametna devojka. Bila je dobro u školi i dobila je punu vožnju do odličnog lokalnog koledža. Živi sa mnom i ide u školu i dobro joj je. Pre nekoliko meseci dobila je novog dečka, koji mi se ne sviđa. Stalno je izneveri, ali to prikriva širokim osmehom i velikim obećanjima. Uprkos mojim upozorenjima, i dalje se zabavljaju, a sada je trudna. Ponudila sam da platim abortus i da uzmem nekoliko slobodnih dana da je odvedem i pomognem joj da se oporavi. Rekla je ne. Ona će se udati za svog dečka i biće jedna velika srećna porodica. On želi da se useli u moju kuću, a ona će napustiti školu dok on radi da ih izdržava. On je barmen koji ne ide na koledž", napisala je.

 

 

Nakon što je odbila da dozvoli Rouzinom dečku da se useli kod njih, majka je bila zapanjena kada joj je ćerka rekla da će umesto toga morati da pomogne. Dodala je: „Sve, ona je oduvek bila veoma razumno dete, ne znam odakle sve ovo. Odlučno sam joj rekala da ako misli da je dovoljno odrasla da ima i odgaja dete i da se uda, onda mora uskoro da se iseli i uspe da bude odrasla osoba sa detetovim ocem", dodala je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading