policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U centru pažnje javnosti danas je slučaj hapšenja 45-godišnjeg Nikolasa Mekgija, koji je optužen za pljačku, sakrivanje ljudskog tela i kompromitovanje dokaza. Ovaj uznemirujući događaj desio se u Bruklinu, Njujorku, gde su pronađeni jezivi ostaci 40-godišnjeg Košina Gelzera u stanu koji je Mekgi delio sa 45-godišnjom Heder Stajns, koja je takođe uhapšena zbog saučesništva u ovom zločinu.

Jeza u frižideru - otkriće koje je potreslo javnost

Policija je reagovala na poziv iz stana i šokantno otkriće je usledilo - više crnih kesa sa delovima tela pronađeno je u frižideru i zamrzivaču. Medicinski islednici su kasnije identifikovali Gelzera uz pomoć otisaka prstiju, čime je ovaj užasan zločin dobio još jeziviju dimenziju.

Ćutanje policije - misterija koja intrigira javnost

Iako je javnost željna saznanja o detaljima ovog užasnog zločina, policija zasad nije iznela više informacija o slučaju. Nije poznato ni kako ni kada je Gelzer ubijen, ostavljajući mnoga pitanja otvorenim.

Suđenje kao ključni korak ka pravdi

Nakon hapšenja, Nikolas Mekgi treba da se pojavi danas pred sudom, što će biti ključni korak ka rasvetljavanju ovog uznemirujućeg slučaja. Javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji tok događaja i nadu da će pravda biti zadovoljena.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading