plenković
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBAŠIĆ/ bg

U blizini centra Međunarodnog centra za podvodnu arheologiju Plenkovića je ujutro dočekao Danijel Mijatović, prvi sa liste Ivana Pernara u 9. izbornoj jedinici, gdje mu je rekao da neće dugo vladati.

- Nećeš zauvek biti na toj poziciji, uskoro će ti isteći vreme, a nisam ja taj koji će te srušiti. Ima neko mnogo veći od mene ko će to da uradi, postoji neko ko sve vidi i sve zna. Jednog dana ćete stati pred njega kao i ja i snositi odgovornost za sve svoje postupke - rekao je Mijatović koji je njegov govor čitao sa mobilnog telefona.

Na kraju je rekao da će se "uskoro sve otkriti".

U pratnji premijera je ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić.

U okviru Kohezijske politike u Republici Hrvatskoj za finansijsko razdoblje Evropske unije 2021-2027, Evropska komisija je 2. decembra 2022. godine odobrila Integrisani teritorijalni program 2021-2027. (ITP) koji uključuje korišćenje Evropskog fonda za regionalni razvoj i Fonda za pravednu tranziciju. ITP je namijenjen rješavanju specifičnih problema i izazova hrvatskih otoka, a njegovom implementacijom primjenjivat će se višetematski i višesektorski pristup otočnom razvoju u svih 7 primorsko-otočnih županija.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading