milan knežević
Foto: Printscreen/Youtube/ in4snet

Predsednik DNP i poslanik u Skupštini Milan Knežević je istakao da je broj prisutnih na prvom partijskom skupu najbolja potvrda “naše snage i ugleda koje DNP uživa u vasojevićkom kraju.”

“Srećan sam što danas zajedno sa prijateljima i saborcima iz Nove Srpske Demokratije Dejanom Đurovićem, predsednikom Slobodne Crne Gore Vladislavom Dajkovićem i predsednikom Prave Crne Gore Markom Milačićem mogu da najavim naš zajednički izlazak na predstojeće izbore. Ljudi iz naše koalicije nikog nisu izdali, niti su bilo kome nešto dužni. Ja nisam zadovoljan radom dosadašnje opštinske uprave, te samim tim smatram da akteri koji su doveli do današnje političke krize u budućnosti ne bi trebali da obnašaju važne funkcije u Andrijevici”, poručio je Knežević.

Pozvao je sve političke partije, građanske liste i pokrete, izuzev, kako je rekao, DPS-a i satelita, na zajedničku listu koja bi osigurala pobedu onih snaga koje su pobedile DPS na istorijskim izborima 30. avgusta.

Prema rečima poslanika NSD-a Dejana Đurovića koalicija će predstavljati stožer buduće vlasti koja, kako kaže, “neće dozvoliti upravljanje prirodnim resursima, hidrocentralama i drugim prirodnim bogatstvima Andrijevice”.

“Sumnjivim licima povezanim sa vrhom bivšeg režima. Spremni smo da pobedimo i pozivam sve građane i građanke Andrijevice da nam se pridruže”, zaključio je Đurović.

Predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković kazao je da “ako nas je istorija i čemu naučila jeste da moramo da se držimo zajedno ako mislimo da opstanemo, a onda i pobedimo.”

“Ne mislim da srpski narod ima razloga da bude zadovoljan trenutnom političkom situacijom, imajući u vidu da ni jedan od naših nacionalnih intresa nije ostvaren. Baš zbog toga sam srećan što danas stojimo rame uz rame sa gospodinom Kneževićem i drugim saborcima iz vremena istoriske borbe za slobodu naše zemlje. Dajemo reč: Kako smo pobedili 30. avgusta, tako ćemo pobediti i 2. juna u Andrijevici”, istakao je Dajković. 

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić rekao je da je srećan što je dio ovog događaja.

“Želim da izrazim zahvalnost DNP-u i poslanici Vukićević koja je hrabro istupila i digla glas protiv ulaska tkz. Kosova u svet Evrope. Time je bez dileme odbranila volju istinske i slobodarske Crne Gore” zaključio je Milačić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading