policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Džek O Saliven je se vodi kao nestao mesec dana, uključujući i datum njegovog dvadeset trećeg rođendana.

Detektiv inspektor Džejson Čidži rekao je: „Ovo je neverovatno teško i uznemirujuće vreme za Džekovu porodicu i prijatelje i mi nastavljamo sa našim naporima da pokušamo da ga pronađemo.“

Govoreći na mestu gde je poslednji put viđen u Bristolu 2. marta, rekao je: „Prošlo je mesec dana otkako je Džek poslednji put viđen u ​​oblasti Kamberland i nastavljamo da apelujemo na sve koji su se možda vozili ovim putevima i možda su nešto videli ili imaju snimke sa kontrolne kamere ako to sami nisu videli".

https://twitter.com/ASPolice/status/1775207243794845893

Poslednje potvrđeno viđenje bilo je oko 3.15 ujutro u gradu Vest kantri.

Opisan je kao belac, vitke građe, kratke smeđe kose. Nosio je zeleno/braon jaknu , bež vuneni džemper, tamnoplave pantalone i smeđe kožne patike sa belim đonom.

Čidži  je rekao: „Ako živite u okolini i imate sigurnosne kamera molimo vas da pregledate snimke do subote 2. marta i vidite da li ima bilo šta ili da neko odgovara Džekovom opisu. Najmanji deo informacija mogao bi da napravi ogromnu razliku u našoj istrazi, pa čak i ako ne mislite da je važno, ohrabrujemo ljude da i dalje stupe u kontakt sa nama. Detektivi su izvršili opsežna pregledanja snimaka sa sigurnostnih kamera, kao i ispitivanja od kuće do kuće, rasporedili smo specijalizovani ronilački tim da pretraži sliv i širu reku Avon", prenosi britanski "Metro".

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading