Maketu direktorke postavili u vrtiću
Foto: Alo/Foto: Wikipedia/ilustracija

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihove kolege u Beranama su zaposleni u tamošnjem Kliničko-bolničkom centru obavestili da je na ukazivanje lekarske pomoći doveden osamnaestogodišnji učenik Srednje medicinske škole „Dr. Branko Zogović“ u Beranama.

“Policijski službenici su izašli na lice mesta i u pomenutoj ustanovi zatekli A.R. sa povredama glave, sa kojim su obavili razgovor, a on je u cilju praćenja stanja i daljih medicinskih zahvata, transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici”, navode u UP.

Kako dodaju, policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvetljavanja događaja i došla do saznanja da su A.R. fizički napala tri maloljetne osobe, od 17 godina, dok se nalazio na parking prostoru u suterenu gore pomenute škole u Beranama.

Maloletnici su identifikovani, od njih su prikupljena obaveštenja na zapisnik te je utvrđeno i da su pozitivni na opojnu drogu marihuanu. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je kvalifikovao krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda”, zaključuju policiji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading