"DRUGA NOGA JE U OPANKU" Milanović zaprepastio region novom izjavom
Foto: Alo/Alo

"Rafali neće rešiti ništa, oni su skupocena cipela, ali druga noga je još u opanku", rekao je Milanović u Gradecu, gde boravi u okviru uskršnjih praznika.

Milanović je rekao da su "avioni lepa stvar" koji je trebalo HDZ-u da posluže za "predizborni trik", ali izgleda da neće.

Podsetio je da je zabranio prelet Rafala iznad Zagreba i da će to raditi sve dok je predsednik. "Ali neću još dugo biti predsednik, biću premijer", rekao je Milanović novinarima, prenela je zagrebačka N1.

Milanović je ponovo kritikovao Vladu i premijera Andreja Plenkovića za rušenje Ustava i izbegavanja da sazove Veće za nacionalnu bezbednost.

Inače, hrvatski portal "Indeks" je noćas, minut posle ponoći kao "prvoaprilsku šalu" objavio informaciju da je Milanović iznenada podneo ostavku Ustavnom sudu na predsedničku funkciju, te da će ga na toj funkciji zameniti osnivač Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, koji je u međuvremenu prestao da se bavi politikom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Alen

02.04.2024 00:04

N koga cilja ovaj konvertit kada pominje opanak ? Jel to onaj opanak koji je oslobodio Split u I svetskom ratu ? Jadna mu majka