Rumunska policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Tragedija se dogodila u opštini Borča. Nekoliko ekipa Hitne pomoći izašlo je na lice mesta sa vatrogascima, a dok su stigli, četvoro mladih je već izašlo iz automobila, a za troje nije bilo spasa.

Kako pišu rumunski mediji, troje mladih od 17 do 22 godine poginulo je, a četvoro je povređeno, nakon što su se u nedelju uveče u selu Paraul Pantej, silovito sudarila i potom prevrnula vozila u kojima su bili. U saobraćajnoj nesreći, u kojoj je bilo sedam osoba, učestvovala su dva automobila.

Prema ISU Neamt, dva automobila su sletela s puta i prevrnula se u dvorištima dva domaćinstva. Nakon udara, četiri osobe su ostale zarobljene u kolima, ali su se tri samoevakuisale do dolaska interventnih snaga.

Vatrogasci su uz pomoć specifične opreme radili na izvlačenju nastradalih. Nažalost, tri osobe (muškarci od 17, 18 i 22 godine) pokazivali su znake nespojive sa životom i proglašeni su mrtvima“, navode predstavnici ISU.

Još tri osobe,dve devojke od 19 i 22 godine i mladić od 18 godina sa višestrukim traumama prevezeni su u bolnicu u Targu-Neamt i UPU Pjatra- Neamt.

Na licu mesta je ukazana lekarska pomoć 23-godišnjaku, koji je odbio transport u bolnicu.

Zbog napada panike još dvema osobama, a to su bili rođaci nastradalih, ukazana je pomoć na licu mesta.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading