Montaža fotografija
Foto: AP/Silvia Izquierdo (STF)

Makron je na platformi X napisao da su neki uporedili njegove fotografije iz Brazila sa slikama sa venčanja, a da im on odgovara da "Francuska voli Brazil, a Brazil voli Francusku!".

Makron je reagavao na montažu postera za američki romantični film "La la land" iz 2016. godine, u kojoj su glavni glumci Ema Stoun i Rajan Gosling zamenjeni njegovom i Lulinom fotografijom, prenosi Figaro.

Na montaži se vidi kako šefovi dve države šetaju ruku pod ruku u šumi Amazonije. Lula je na Makronovu objavu odgovorio emodžijem sa dve zastave i dva mala srca.

Makron je od utorka boravio u trodnevnoj zvaničnoj poseti Brazilu, tokom koje se sa Lulom susreo usred amazonske šume, a nakon toga je, uz šaljive komentare, na internetu objavljeno nekoliko montaža fotografija šefova dve države, čiji su originali objavljeni uglavnom na Lulinim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

Prva zvanična poseta Makrona Brazilu nastavljena je u Sao Paulu, a zatim u Braziliji. Srdačnost koju su pokazala dva lidera u suprotnosti je sa hladnim odnosima između Emanuela Makrona i bivšeg brazilskog predsednika Žaira Bolsonara, navodi Figaro.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading