ajkula zakintos
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Na snimku se vidi kako velika bela ajkula nekontrolisano ulazi u kavez, dok je unutra zarobljen zapanjeni ronilac.

Snimak otkriva trenutke panike dok osoblje pokušava otvoriti kavez i omogućiti ajkuli da se oslobodi, dok ona agresivno maše glavom u pokušajima da se izvuče.

Ljudi na brodu su bili nemoćni i u strahu za ronioca, dok se u jednom momentu pojavljuje krv u vodi. Međutim, krv nije bila od čoveka, već je ajkula povredila svoje škrge.

“Ugrabila je mamac u vodi, ali je slučajno udarila u bočni deo kaveza i završila unutra. Toliko je udarala da je slomila metalnu šinu”, objasnio je autor snimka.

Ajkula se očajnički trudila da se oslobodi, a svi su bili neizvesni da li je ronilac povređen.

Kada je ajkula konačno uspela da izađe iz kaveza, zavladala je tišina, dok su svi iščekivali pojavu ronioca. I on se, na olakšanje svih, pojavio nepovređen.

“Završio je na dnu kaveza, gledajući ajkulu odozdo. Veoma je iskusan, pa je ostao miran”, rekao je snimatelj.

Ronilac je čekao da ajkula ode, a zatim je smireno napustio kavez, bez ikakvih povreda.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Reporter Alo! na mestu nestanka devojčice o poslednjim informacijama! Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading