Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Video snimak, koji je objavljen na Instagram stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, prikazuje starijeg čoveka obučenog u plavu jaknu i farmerke kako se spušta niz fasadu zgrade koristeći se vanjskim delom svetlarnika.

Spekulacije o tome s kojeg je sprata započeo svoje neobično spuštanje podstakle su raspravu među gledaocima, s nekima koji su sugerisali da je počeo sa trećeg sprata, dok su drugi, zbog otvorenog prozora na petom, pretpostavljali da je krenuo odatle.

"Makar je sa gaćama na sebi"

Prema video zapisu, čini se da je penzioner sigurno stigao do tla, što je izazvalo niz šaljivih nadimaka.

"Neka neko pokupi svog dedu", "Švaler veteran, ko zna - zna", "Dobro ga služe kolena", "Aj, bar je sa gaćama na sebi", "Muž došao pre vremena s posla", bili su samo neki od komentara ostavljenih ispod ovog viralnog video snimka.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Reporter Alo! na mestu nestanka devojčice o poslednjim informacijama! Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading