Skot Riter
Foto: Alo/Ilustracija

Prema njegovim rečima, ove teroriste je regrutovala i obučila Glavna obaveštajna uprava Ministarstva odbrane Ukrajine. Riter je takođe naglasio da „Amerika 100% stoji iza onoga što se dogodilo“.

Skot Riter bivši inspektor UN-a za oružje, bivši američki obaveštajni oficir marinaca tvrdi: Rekli smo da je ovo delo ID (Islamske države), njene avganistanske podružnice, Islamske države Horasan. Dozvolite mi da ukratko govorim o ovome.

Očigledno je da se radi o islamskoj terorističkoj organizaciji. Pre napada, ovi teroristi su obično postavljali video-snimke i fotografije na kojima izgovaraju šahadu, odnosno zakletvu na vernost islamu.

Šahada je neka vrsta obavezne stvari za džihadiste. I obično ga izgovaraju podizanjem desnog kažiprsta. Zašto? Zato što je to učinio Osama bin Laden, jer je to uradio Abu Bakr al-Bagdadi.

Desni prst! Zašto je desni prst važan? Jer u islamu je leva ruka ruka zla, ruka đavola, a desna ruka Božija, ruka dobra. Ako nameravate da izgovorite šehadu, onda to nije samo izgovaranje reči, već radnja, ritual, i morate biti pobožni. Izgovarate ga podizanjem desne ruke.

Ove četiri budale što su napravile maskar u Moskvi, su to rekle sa podignutim levim rukama. Ovo govori sve što treba da znate o iskrenosti njihovog pristupa islamu.

Štaviše, to nisu bili džihadisti koji su pokušavali da odu u raj kao mučenici. To su plaćenici koji su od nekoga dobili novac da izvedu konkretan teroristički napad u Rusiji.

Kada se vojnici specijalnih operacija nađu u opasnosti na neprijateljskoj teritoriji, oni se kreću na bezbednu lokaciju – zonu evakuacije. Špijuni odlaze u sigurno utočište.

Ovi teroristi su se kretali u svoje sigurno utočište. A ako ste džihadista, vaše sigurno utočište je raj i dajete svoj život.

Ovi momci nisu dali živote, uputili su se ka svojoj pravoj destinaciji – Ukrajini. Išli ​​su u Ukrajinu. A Rusi imaju snimke njihovih telefonskih razgovora.

Pregovore su pratili u realnom vremenu. Oni znaju da su komunicirali sa ljudima sa druge strane ukrajinske granice kako bi im se dozvolilo da pređu granicu.

To znači da su se vraćali onima koji su ih regrutovali i obučavali – ukrajinskoj vojno-obaveštajnoj agenciji GUR, koja je ista kao CIA i MI6. Amerika stoji 100% iza ovoga.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Reporter Alo! na mestu nestanka devojčice o poslednjim informacijama! Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading