"OVA UŽASNA SCENA ĆE ME MUČITI NAREDNIH 18 GODINA" Otišao u porodilište da uzme ćerku, a onda je usledila neviđena histerija
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Objasnio je da "nije bio svoj" od trenutka rođenja svoje ćerke, brinući se za svoju devojku i njihovo dete koje je provelo osam dana na intenzivnoj nezi, prenosi Mirror.

U svojoj objavi na Redditu napisao je: "Moja beba je imala blažu infekciju pa je zbog toga nekoliko dana provela na odeljenju za posebnu negu beba. Moja devojka je došla kući tri dana nakon porođaja, ali smo od tada svakodnevno dolazili u bolnicu da posetimo našu ćerku. Danas je naša ćerka otpuštena iz bolnice, pa smo otišli po nju. Moja devojka je otišla da potpiše neke papire u drugoj sobi."

Priznaje da je bio veoma zabrinut u vezi sa dovođenjem bebe kući, rekao je da je na kraju ušao u pogrešnu bolničku sobu i uzeo tuđe dete stavivši ga u autosedište.

"Bio sam potpuni i apsolutni idiot. Ušao sam u sobu do one u kojoj je bila moja ćerka. Sve bolničke sobe su izgledale potpuno isto, a ova druga beba je nosila beli bodi i žutu kapu, baš kao i moja ćerka. Moja ćerka je imala narukvicu, ova beba nije, ali sam to shvatio tek kasnije. Stavio sam bebu u sedište i otišao na recepciju gde me čekala devojka", nastavio je.

Dok je čekao svoju devojku, pojavila se njegova majka - ali je odmah znala da nešto nije u redu čim je videla dete. "Zatražila je da drži bebu i ja sam pristao. Podigla ju je i rekla 'Majk...' Po tonu njenog glasa shvatio sam da nešto nije u redu pa sam počeo da paničim. Rekla je da beba izgleda drugačije, ali ja sam insistirao da je to zato što ju je poslednji put videla dok je bila u inkubatoru. Nastavili smo da čekamo i stigla je moja devojka. Moja devojka je pogledala bebu i lice joj je pobledelo. Rekla je da to nije njeno dete. Otrčali smo do recepcije i medicinska sestra je došla s nama na odeljenje da vidi šta se dogodilo. Tamo je bio još jedan par koji je poludeo jer im je beba nestala. Morao sam da priznam svoju grešku. Uzeli smo našu ćerku i krenuli kući, ali sada je moja devojka veoma ljuta na mene i osećam se kao užasan otac jer ne prepoznajem lice svoje ćerke. Poželite mi sreću za sledećih 18 godina", zaključio je.

U komentarima na njegovu objavu, jedan korisnik je rekao: "Ne mogu da verujem da bolnica nema način da spreči da se to dogodi." Drugi korisnik je dodao: "Malo sam šokiran. Svaka bolnica u kojoj su moja deca rođena imala je narukvicu koja bi aktivirala alarm ako biste izašli izvan određenih područja. Takođe, bebe su uvek bile pod nadzorom. Iznenađen sam da je dete bilo samo u sobi."

"Ja sam otac i imao sam problema da pronađem ćerku u vrtiću jer je dve godine nisam oblačio i nisam znao kakvu odeću da tražim. Nisu samo očevi: majka je imala isti problem. Svi su izgledali isto. Spašava te to što te deca prepoznaju i druga deca počnu da viču 'Tvoj tata je ovde'. A u tvojoj situaciji, nažalost, bebe su uglavnom sve iste."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading