novac
Foto: Profimedia/Profimedia

Škotski par ostao je zapanjen kada su se probudili i otkrili ogromnih 11 miliona funti na svojim akcijama i računima.

Ričard Vornok (56), samozaposleni građevinar, i njegova supruga Žaklin (54), radnica u vrtiću, mislili su da su "dobili džekpot", nakon što su bankovnom greškom dobili ogromnu sumu.

Njih dvoje, koji su već pet godina u jednoj globalnoj investicionoj kompaniji, nisu mogli da veruju svojim očima kada su jedno jutro videli ogromne iznose, 8.3 miliona funti na Ričardovom računu i 2.5 miliona na Žaklininom, računu.

- Nekoliko sati sam mislio da bi ovo moglo biti stvarno i da smo osvojili džekpot! Bilo je kao da osvojimo EuroMilions! Srce mi je lupalo kada sam video novac. Već smo počeli da razmišljamo kako ćemo ga potrošiti - rekao je Ričard za DejliRekord.

Rekao je da je mislio da bi to "mogla biti greška", dok nije primetio da je i račun njegove žene takođe uvećan.

- Počeli smo da mislimo da je jedna od investicija naše kompanije preko noći porasla, kao što je i priroda sa berzom, pa da bi ovo bi moglo biti istinito - dodao je on.

Ričard je u početku dovodio u pitanje sumu novca, ali kada mu je stanje na računu ostalo isto nekoliko sati, verovao je da je preko noći zaradio neverovatan novac.

Međutim, njihova radost se pretvorila u razočaranje kada su saznali da je sve bila tehnička greška.

- Kada smo saznali da je došlo do greške, srce mi je samo potonulo. Zaista sam se nadao! Još uvek ne znamo kako se sve to zaista dogodilo. Kompanija nas nije kontaktirala. O grešci smo obavešteni preko našeg finansijskog savetnika - rekao je Ričard.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading