Ubistvo u Čikagu
Foto: Tanjug/Tyler Pasciak LaRiviere (MBI)

Jahaz Filips i Mijon Coleman, obojica starosti 16 godina, pronađeni su mrtvi duž auto-puta u razmaku od 10 sati. Prvi tinejdžer pronađen je mrtav na putu u krajnjoj desnoj traci u četvrtak oko 22.30 časova, dok je drugi pronađen u petak oko 8.30 časova ujutru u blizini. Nije precizirano koji mladić je prvi nađen.

Vojnik Rik Džonson iz Državne patrole Vašingtona u okrugu King rekao je da su vlasti utvrdile da je smrt tinejdžera povezana nakon što je policija intervjuisala svaku od njihovih porodica. Nejasno je kako su tačno povezani.

Obojica pronađeni sa prostrelnim ranama

U četvrtak uveče, patrola države Vašington poslata je na autoput nakon što je neko pozvao i rekao da je video nekoga u severnoj traci. Kada su policajci stigli, Džonson je rekao da su otkrili da je dečak upucan i da nema razloga da se veruje da ga je udarilo vozilo.

Sledećeg jutra, policija je primila još jedan poziv o telu u jarku na svega 800 metara od mesta gde je dan ranije pronađen prvi tinejdžer. Policajci su utvrdili da je i taj tinejdžer upucan, ali nije jasno da li je neko od njih upucan na putu ili negde drugde.

Porodice dečaka su skrhane, jer ne znaju kako i zašto je došlo do ove tragedije. Sa druge strane, dečaci su opisani kao "harizmatični, pozitivni i nerazdvojni prijatelji".

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading