zamrzivač
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Togo Ismael (13) iz Argentine, smrzao se na smrt nakon što je ušao u zamrzivač-sandučar. Sumnja se da je mališan iz Kordobe tragično stradao pokušavajući da odradi izazov sa društvenih mreža. Policija je uzela mobilni telefon preminulog dečaka i proverava šta se krije iza ove tragedije.

Druga teorija je da je dečak ušao u zamrzivač da bi se rashladio, pošto su temperature u Kordobi ovih dana premašile 40 stepeni Celzijusa.

"Ne znam šta se dogodilo, nikako ne mogu da shvatim. Verujem da je samo hteo da se rashladi", rekla je majka dečaka.

Uplakana, ispričala je za medije da je Togo kobne večeri došao sa fudbala i da je otišao u svoju sobu da spava.

Tokom noći majka i dečakova baka su se probudile jer je bilo prevruće i bilo je mnogo komaraca. Dok su išle kroz kuću primetile su da je zamrzivač, koji su davno prestali da koriste, uključen u struju.

"Kada je moja mama otvorila poklopac videla je mog sina bez znakova života. Imao je penu po usnama i bio je skroz plav", ispričala je majka.

Majka sumnja da je dečak možda imao ideju da se rashladi nakon tuširanja, da je ušao u zamrzivač i da ga je udarila struja.

Ona i baka su odmah pozvale hitnu pomoć, koja je dečaka prevezla u bolnicu. Nažalost, lekari su tamo konstatovali smrt. Veruje se da je mališan preminuo usled zastoja srca.

Telegraf

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading