Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Slični događaji su se, prema izvorima, dešavali godinama u školama Edmonda, gde učenici ližu čokoladu ili puter od kikirikija sa tela zaposlenih u školi. Nakon što je snimak iz druge škole u Oklahomi postao viralan, pojavili su se i novi snimci, uključujući one iz škola "Edmond nort" i "Edmond memorijal", gde se vide deca kako ližu dlakave pazuhe. Najnoviji video potiče iz 2020. godine, ali postoje i snimci stariji, iz 2015. godine.

Državne škole Edmonda su u saopštenju navele da "lizanje stopala nije desilo ove godine", bez daljih komentara.

Učenici od devetog do dvanaestog razreda škole "Dir krik" su dobrovoljno učestvovali u ovom događaju za prikupljanje novca, koji je organizovan u korist lokalnog kafića zapošljavajućeg osobe sa posebnim potrebama.

Nakon objave snimka na društvenoj mreži X, supervizor školskog sistema Oklahome, Rajan Volters, najavio je pokretanje istrage, izjavivši: "To nećemo dozvoliti u školama u Oklahomi. Ovo nikada nije smelo da se desi, ovo nisu naše vrednosti."

Dodatno, na nalogu Libs of TikTok pominje se da su se u nekim "igrama" dešavala pljuvanja ljudi u usta i da su neki učenici tvrdili da su bili prisiljeni na učešće.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading