Komšije
Foto: Alo/Shutterstock

Nije tajna da komšije iz noćne more mogu zagorčati život svima oko sebe. A situacija se može znatno pogoršati kada su zidovi koji razdvajaju kuću neverovatno tanki. To je bila realnost sa kojom se suočila jedna stanovnica, koja se nije suzdržavala u svom odgovoru.

Pišući na Redditu, anonimna stanovnica otkrila je da živi u dupleksu sa zajedničkim zidom. Napisala je: „Komšinica koja se uselila stalno vrišti i grdi svoju decu svaki dan iz sveg glasa.Njen tata je otišao da razgovara sa komšijom, a ona se izvinila. Ali žena je zbog buke odlučila da pošalje poruku njihovoj upravi imovine o izolaciji zidova - "i valjda su joj rekli".

Komšija je tada namerno nastavio da bude glasan.

„Zidovi su super tanki, tako da sam čula ceo njen razgovor sa upravnikom imovine kako mog oca naziva raznim imenima, a zatim spušta slušalicu da kaže svojoj rođaki šta će da uradi u znak odmazde“, rekla je ona.

 

 

„Evo osvete. Ona očigledno ne razume koliko su tanki zidovi ili je nije briga. Čuo sam je kako viče na telefon sa bivšim mestom za upravljanje imovinom i očigledno je nanela štetu od 1000 dolara.

„Blokirala je njihov broj, ali sam iz razgovora uspeo da potražim njihove kontakt informacije i poslao im potrebne informacije da se obrate sa njom u slučaju da treba da podnesu tužbu.

Ona je zaključila: „Srećno plaćajući kiriju. Ona se već žali na novac i niko joj ne pomaže (pitam se zašto)". 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading