Izbori
Foto: AP/Alexander Zemlianichenko (STF)

Prema njegovim rečima, pre svega, neophodno je rešavati probleme u okviru specijalne vojne operacije u Ukrajini. Istovremeno će se ostvariti svi planirani planovi i ciljevi razvoja Rusije.

Kako je naveo pre svega je potrebno "ojačati odbrambene sposobnosti, ojačati oružane snage".

On je naveo da se "ovo dešava veoma dobrim tempom i odličnog kvaliteta",  prenosi TASS .

Putin je u predizbornom štabu rekao da "predstoji mnogo konkretnih, važnih zadataka"

- Kada se konsolidujemo, a mislim da je svima postalo jasno: ma ko i koliko hteli da nas zastraše, ko god i kako hteli da nas potisnu, našu volju, svest – nikome ništa nije uspelo. Nije išlo sada i neće ići u budućnosti. Nikada. Svi ljudi, bez obzira na versku i etničku pripadnost – svi se osećaju, barem danas, kao jedna ruska porodica. Ovo je izuzetno važno. To su najvažniji uslovi za naš progresivni pokret napred - poručio je on.

Putin je uverio da će "svi prilično veliki, ako ne i grandiozni u nekim oblastima", planovi koji su zamišljeni i o kojima je nedavno govorio u poruci Saveznoj skupštini - svi ovi zadaci sigurno rešeni, a ciljevi svakako postignuti. Ovo prenosi RIA Novosti .

Odgovarajući na pitanje da li su rezultati izbora ono o čemu je sanjao, Putin se izasnio!

- Sanjao sam o jakoj, nezavisnoj, suverenoj Rusiji. I nadam se da će rezultati glasanja omogućiti svima nama, zajedno sa ruskim narodom, da postignemo ove ciljeve.

Putin pozitivno ocenjuje rad vlade, Centralne banke i administracije šefa države

- Rezultati rada u proteklih nekoliko godina pokazali su da je generalno administrativni tim u širem smislu reči veoma efikasna, a rezultati rada su zadovoljavajući - rekao je ruski predsednik.

Ruski lider je obećao da će kadrovska pitanja u rukovodstvu zemlje biti rešena kasnije bez buke, u radnom režimu.

On je takođe izrazio uverenje da budući upravljački korpus treba da se formira od ljudi koji učestvuju u specijalnoj operaciji u Ukrajini.

Podsetimo, kako svedoči Centralna izborna komisija, Putin na ruskim predsedničkim izborima pobeđuje u prvom krugu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading