Svekrva
Foto: Alo/Shutterstock

"Moj muž je svakog dana zove. Ovo čak nije ni ideja moje svekrve, tako da ne mogu da joj to stavim na teret. Mislim da je ovo toliko čudno", napisala je na jednoj društvenoj mreži. 

"Mogu da razumem da je zove jednom nedeljno. Ali, on je zove svaki dan na putu do posla. Samo nisam siguran zašto svaki dan mora da razgovara sa majkom dva puta dnevno. Obično to vidite kod majki i ćerki, ali je veoma čudno da je odrastao muškarac i dalje tako isprepleten sa svojom majkom. Ona ima još dvoje dece i nije ni u kom slučaju usamljena ili bolesna, tako da nije u pitanju to", napisala je.

 

https://www.reddit.com/r/Marriage/comments/18mwukw/i_feel_like_im_in_a_three_way_relationship_with/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

 

 Žena se suočila sa svojim mužem i zamolila ga da ne razgovara sa njegovom majkom toliko. Ne želi da joj je svekrva stalno u blizini. Ali, ona se pita da li je pogrešila što je ovo pitala. Rekla je: „Zamolila sam ga da smanji vreme na jednom nedeljno".

„Volim moju svekrvu, ali koliko god to bilo nepravedno, to me tera da joj se zamerim i da osećam gorka osećanja prema njoj. Nikada nisam čula za odraslog čoveka koji razgovara sa majkom dva puta dnevno telefonom svaki dan, osim ako nije usamljena ili lošeg zdravlja što nije ni jedno ni drugo", napisala je.

„Osećam se skoro kao da je moja svekrva treća osoba u našem braku. Ponekad jedva stignem da razgovaram sa sopstvenim mužem dva puta dnevno, ali on se ponaša kao da je oženjen svojom majkom tokom svakodnevnih jutarnjih razgovora", dodala je žena.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Mila

15.03.2024 13:21

A ne, nego najbolje da zaboravi da ima majku, ovo je stvarno dno, cujes zove majku svaki dan. Samo neka ste zdravo, i nadam se da cete imati sina, pa kad se ozeni neka Vas ne zove uopste, tako je najbolje