policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Britanac koji se sumnjiči da je izbo svoju ženu sedam puta u leđa nakon što je otkrila da ima aferu, biće izručen Italiji kako bi se suočio sa optužbom za ubistvo.

Majka Vitbreda (74) zadržala je policija nakon što je vozio preko Evrope posle brutalnog ubadanja majke troje dece, Mišel Fajers (66).

Ona je pronađena mrtva u lokvi krvi, obučena samo u donji veš u njiihovom idiličnom domu u Italiji prošlog oktobra.

Italijanska vlada optužila je Vitbreda za ubistvo Mišel 28. oktobra prošle godine.

Sudski dokumenti u koje je Daily mail imao uvid otkrivaju da je Vitbred imao aferu sa drugom Britankom, a Mišel je rekla da će ga ostaviti i da će se vratiti nazad u Britaniju.

Vitbred, koji je uhapšen u Lesterširu, ima sedam dana za podnošenje zahteva za odobrenje žalbe na odluku.

Mišel, inače majka troje dece, pronađena je 1. novembra u spavaćoj sobi na prvom spratu njihove kuće, a beživotno telo je bilo pokriveno čaršavom dok su joj samo stopala virela.

Prema policijskom izveštaju, na licu mesta su pronađene i muške bokserice prekrivene krvlju. Takođe, navodi se da je Britanka dugo molila partnera da se "vrati u Englesku i ostavi je na miru".

Forenzičari su utvrdili da je žena umrla četiri dana ranije, a policija je uhapsila Majkla Vitbreda u Lesterširu u kući njegove ćerke samo nekoliko sati nakon što je Mišel pronađena mrtva.

Komšije su policiji opisali Vitbreda da je izgledao kao da je "uvek pomalo pripit", dok su za Mišel rekli da je bila "mirna i spokojna".

(Telegraf)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading