Pucnjava u Las Vegasu
Foto: EPA/ALLISON DINNER, ilustracija

Incident je počeo u utorak oko 15.15 časova po lokalnom vremenu, kada su stanovnici tog stambenog bloka čuli pucnjavu i pozvali policiju, prenosi ABC njuz.

Patrola je odmah poslata u stambeni kompleks, ali kada su se približili dvorištu, kako tvrde, naišli su na muškarca naoružanog vatrenim oružjem koji se zaputio prema njima, što je primoralo policijske snage da otvore vatru.

"Policajci su mu dali više verbalnih komandi da baci vatreno oružje, ali on je ignorisao komande i nastavio da ide prema njima. Dvojica policajaca su tada upotrebila vatreno oružje, pogodivši čoveka", saopšteno je iz štaba NLVPD.

Posle obračuna s osumnjičenim, vlasti su proverile obližnje stanove, a zatim su pronašle tri žene i jednog psa mrtve u dva odvojena stana.

Pored toga, u jednom od stanova pronađeno je nepovređeno malo dete. Iz NLVPD su dodali da je medicinsko osoblje ubrzo stiglo na lice mesta i ustanovilo smrt tri ženske osobe i osumnjičenog muškarca.

Imena tri žene koje su ubijene, kao i uzrok i način njihove smrti biće objavljeni od strane mrtvozornika okruga Klark nakon što budu obavešteni najbliži rođaci žrtava. Za sada nije poznato da li je osumnjičeni poznavao neku od žrtava i istraga je još u preliminarnoj fazi, ali policija ne veruje da je još neko lice učestvovalo u ubistvima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading