Hrvatska policija
Foto: EPA/EPA

Policijskim istražiteljima bilo je dovoljno da zasuču rukave i u virtuelnom svetu pogledaju erotsku ponudu u gradu. Među 20 profila prodavača ljubavi na sajtu vvv.eurogirlsescort.com, profil Mafer im je sasvim opravdano zapeo za oko. Jedan od policajaca okrenuo je objavljen broj iz vatrenog oglasa punog strasti, a na drugom kraju je bio 34-godišnji Peruanac Luz R.P.M, piše Jutarnji list.

Brzo je postignut dogovor, pa je prošle nedelje, 5. marta, na predviđenu adresu iznajmljenog stana stigao policajac po zadatku. A u stanu su ga dočekale tri dame u gaćama, od kojih je, po internom dogovoru i u odnosu na objavljenu ponudu, Venecuelanac Kejlin trebalo da ispuni svoje erotske fantazije.

Za samo osam dana u Splitu i Varaždinu tri prodavačice ljubavi usrećile su najmanje 27 muškaraca i za to dobile novac, a dio kolača od organizovanja posla i omogućavanja prostitucije, što uključuje objavljivanje oglasa, dogovaranje, iznajmljivanje i sve ostalo, navodno otišao kod peruanskih žena .

Međutim, sva trojica odbacuju ovu sumnju jer su pred tužilaštvom izjavili da 34-godišnja žena nije bila organizator prostitucije, već da je svako od njih radio posebno, preko svojih profila, te da je svaka dogovarala sastanke i teretila za kompletnu uslugu. Ko je zapravo odigrao koju ulogu i gde je čovek sa početka priče kojeg je vlasnica stana videla sa tri dame, otkriće se tokom istrage koja je u toku.

Po obavljenom uviđaju, policija je Peruanku predala pritvorskom nadzorniku, a istražni sudija ju je pustio da se brani sa slobode u daljem toku postupka. Druge dve koleginice prijavljene su zbog kršenja člana 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a starijoj od njih dvojice uručen je prekršajni nalog jer su policijski službenici kod nje pronašli 0,4 grama ekstazija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading