Nemačka
Foto: Promo/Foto: Mtel

U Nemačkoj možete da kupite mobilnu karticu sa kojom imate sve pogodnosti kao i korisnici drugih nemačkih operatora, ali i dodatne benefite kada odete u svoj zavičaj ili otputujete na odmor u neku drugu zemlju van EU.

Sa prelaskom u MTEL Germany mobilnu mrežu, NE MENJATE svoj postojeći broj, NEMATE roming kako u zemljama EU, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, tako ni u zemljama bivše Jugoslavije. Imate besplatne razgovore u okviru MTEL zone. To znači da kada dođete u Srbiju, vaš telefon se automatski povezuje na mts mrežu, pa besplatno razgovarate sa svim korisnicima koji su u toj mreži, dok vam se pozivi ka ostalim mrežama tarifiraju po regularnim cenama bez rominga.

Ukoliko imate prijatelje ili familiju koji žive u Srbiji i koriste mts mrežu, možete da ih zovete neograničeno, pozivi su besplatni, kako ka mobilnom, tako i ka fiksnom telefonu. Ako putujete u Tursku, Albaniju, Egipat, Izrael ili Indiju, nalazite se u Friendly zoni mtel mreže, što znači da za te zemlje imate sasvim dovoljno interneta, u okviru svog postojećeg paketa, dok su vam istovremeno svi dolazni pozivi besplatni.

Uz MTEL Germany karticu zaštićeni ste od svih neželjenih sadržaja i zloupotreba na internetu.

Uz sve ovo, MTEL Germany nudi i najbolji TV program sa vaših prostora!

Dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.mtelgermany.de ili putem telefona +4915 310 310 310.

Postanite deo MTEL porodice, koja broji više od pola miliona zadovoljnih korisnika.

Uživajte u jedinstvenom iskustvu i nemačkom kvalitetu MTEL Germany mobilne kartice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading