BUDVANSKA POLICIJA ZA DAN UHAPSILA TRI MEĐUNARODNO TRAŽENE OSOBE: Slobode lišen Bosanac i dva Rusa
Foto: Printscreen/Printscreen

“Naime, sprovodeći planske aktivnosti na pronalasku međunarodno traženih lica, a na osnovu operativnih saznanja, policijski službenici su na području opštine Budva pronašli i uhapsili M.T. (40) iz Bosne i Hercegovine, za kojim je raspisana poternica NCB Interpol-a Sarajevo zbog krivičnih dela teške telesne povrede i teške krađe”, piše u saopštenju.

Kako navode, uhapšeni su i A.U. (39) i A.M. (52), državljani Ruske Federacije, za kojima su raspisane međunarodne poternice NCB Interpol-a Moskva zbog krivičnog dela mito – davanje mita u izuzetno velikim razmerama koje je izvršila organizovana grupa od člana člana.

“Nakon dobijanja informacija od strane NCB Interpol-a Podgorica u vezi sa traženim licima, službenici Stanice kriminalističke policije Odelenja bezbednosti Budva su u vrlo kratkom vremenskom periodu, preduzimajući opsežne provere i aktivnosti na više lokacija u Budvi, utvrdili gde se nalaze tražena lica i iste lišili slobode na osnovu međunarodnih poternica”, navodi se u saopštenju UP.

Oni će biti privedeni sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici na dalju nadležnost.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading