Alisa Bajraktarević
Foto: Alo/Instargram @alisa_619

Alisa Bajraktarević, 34, pridružila se ovom odeljenju 2012. godine i poslala je obnaženu fotografiju poručniku Marku Riveri, sa kojim je izlazila nekoliko meseci te godine, rekla je u svojoj tužbi Vrhovnog suda na Menhetnu.

Rivera je navodno podelila fotografiju u grupnom tekstu sa drugim policajcima i ona se odmah proširila, ali je Bajraktarevićeva rekla da su je sindikalni delegati pozvali da ne podnosi žalbu.


„Ti nisi ni prva ni poslednja žena kojoj se to dogodilo ili će joj se dogoditi“, navodno joj je jedan rekao. Slika se ponovo pojavila u aprilu, kada je Bajraktarevićeva optužena da je ometala policajce koji su se pojavili dok se družila sa svojim tadašnjim dečkom Kelvinom Ernandezom (33) u Bronksu.

Policajci su u to vreme opkolili njen automobil, što je navelo i Bajraktarevića i Ernandeza da pitaju šta nije u redu. Bajraktarević je negirao da je njen momak prodavao drogu, dok je Ernandez — koji je snimao policajce — optužen za pružanje otpora hapšenju, prema sopstvenoj tužbi protiv odeljenja koja je u toku.

Jednom kada se pročula vest o istrazi, proširila se i fotografija u toplesu, koja je podeljena u grupnim četovima NIPD-a i lancima tekstualnih poruka, zajedno sa ličnim podacima kao što je adresa njenih roditelja, rekla je ona, a preneo NY post, koji je objavio i spornu fotografiju. 

„Radiš stvari sa poverenjem. To ne garantuje da vas tretiraju kao go*no”, rekla je Bajraktarević za The Post.
 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading