Milena Dantas Beretu Nistardu
Foto: Alo/Društvene mreže

Milenu Dantas Beretu Nistardu (53) iz Brazila bila je u braku sa Marselo Nistarda Antonijasi (49) čak 29 godina nakon što je on rešio da je ubije na najbrutalniji mogući način.

Milena je bila domaćica i ceo svoj život se brinula o svojoj 96-godišnjoj baki. Imala je jednostavan i diskretan život, sa malo prijatelja, pišu brazilski mediji.

Par je bio u braku skoro 30 godina i imali su odraslog sina, ali i Marselovu ćerku iz prvog braka. Iz ugla prijatelja, oni su bili srećan par, ali je stvarnost bila mnogo drugačija, piše Telegraf.

Milena Dantas Beretu Nistardu

Društvene mreže

 

 

Milena je maltretiranje trpela godinama, a kap koja je prelila čašu bilo je učestalo silovanje i to što ju je zatvarao u kuću bez mogućnosti da iz nje izađe. Kontrolisao je njen telefon, a prvi napad se dogodio davno, pre 10 godina, prema policijskim izveštajima.

Podsetimo, suprug je tog dana, nakon što ga je žena prijavila policiji zbog silovanja, došao kući vidno ljut jer je to uradila i poželeo je da joj se osveti.

Kako se navodi, on se automobilom zakucao u zgradu i popeo u kuću gde je brutalno izbo Milenu. Nakon toga joj je izvadio creva i srce i iskeckao ih.

Milena Dantas Beretu Nistardu

Društvene mreže

 

 

"Osumnjičeni je imao nož u ruci kada su policajci stigli i tražili da ga upucaju jer je ubio svoju žrtvu, ali su pregovarali sa njim nekoliko minuta i naterali ga da da podigne nož i baci ga na zemlju", rekao je portparol policije.

Portparol regionalne vlade je u saopštenju rekao da je "49-godišnji muškarac uhapšen zbog ubistva nakon što je uhvaćen na licu mesta".

Marselo se trenutno nalazi u pritvoru, a sahrana nesrećne žene je zakazana za sledeću nedelju nakon što se završi obdukcija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pravda

01.03.2024 17:44

I njemu neko njen da iscupa srce i creva. Normalan covek ne moze da sprovede totalnu pravdu.