automobili
Foto: Alo/Shutterstock

S jedne strane, ako poznajete nečiju rutinu i sumnjate da će se vratiti za nekoliko sati, može se činiti da zauzimanje mesta nije u redu. S druge strane, ako nema dodeljenih mesta, onda je sve pošteno, zar ne?

Jedan čovek je otkrio kako je bio izuzetak da ga izbace sa svog parking mesta, iako se mnogo potrudio da ga označi kao svoje. I nakon što je otkrio kako se osvetio vozaču koji je krao svemir, naišao je na veliku reakciju, međutim, on tvrdi da ga nije briga.

Deleći priču o odmazdi na mreži, ovaj čovek je napisao: „Bio je hladan zimski dan, prethodne noći je palo osam inča snega, a hlađenje vetra činilo se kao da je negativno. Vozim SUV sa pogonom na sve točkove tako da nemam problema da izađem. Moja supruga sa druge strane vozi Prius, koji klizi sa najmanjom količinom vlage na putu. Auto mi je tada bio u kvaru, pa smo morali da uzmemo auto moje žene".

 

 

 „Proveo sam 45 minuta na ledenoj hladnoći lopatajući taj auto da bismo mogli da stignemo do prodavnice. Nije nas bilo sat vremena, a kada smo se vratili, naš komšija je zauzeo mesto koje sam otkopao”.

Nezadovoljni muškarac je objasnio da tamo gde oni žive nema dodeljen parking, ali se zimi podrazumeva da je vaše mesto ako lopatom zakopate mesto. On je nastavio: „Kada sam video njegov auto na mestu koje sam upravo otkopao, bio sam prilično ljut. Ušao sam unutra i napunio bokale od dva galona vodom".

„Mora da sam polio oko deset litara vode na njegov auto. Kako je bilo hladno, već se smrzavalo kada sam sipao poslednji galon. Ostalo je tako preko noći. Sledećeg jutra, gledao sam kako bespomoćno pokušava da sastruže sve ove slojeve leda sa svog vetrobranskog stakla."

Završio je samozadovoljno: „Ne uzimaj moje prokleto parking mesto".

Mnogi ljudi koji su čitali priču na Redditu bili su užasnuti njegovim ponašanjem i požurili su da mu kažu da se ono što je uradio može smatrati vandalizmom.  

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading