"PRETILA JE DA ĆE ME UBITI" Pijana Maja (37) tražila od konobara još tri čašice rakije pa napravila haos kad ih nije dobila
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Prema presudi, Maja (37) je krajem oktobra oko pola šest popodne narušavala javni red i mir u kafe baru "Indeks" u Karlovcu u Hrvatskoj. Vikala je i pretila konobaru koji nije hteo da joj da još pića, a onda je, kada je došla policija i njih "častila" psovkama.

"Na konobara Marka vikala je rečima: 'Uzeću pištolj i ubiću te ako mi ne daš piće, šta sam ja napravila, neću nikud da idem'. Istog dana u 17.52 sata policijske službenike omalovažavala je i vređala rečima: 'Go*na, go*na policijska'", navodi se u presudi.

Maja je na sudu rekla kako sebe ne smatra krivom te nije narušavala javni red i mir i kafiću "Indeks".

"Ma ne sećam se ni da sam policijske službenike vređala. Htela sam da pokupim svoj telefon. Istina je samo da sam prethodne večeri pila alkohol i stvarno sam bila pijana, ali nisu mi dali da odem kući", branila se Maja.

Šesnaest dana zatvora

Policajac Josip rekao je da su morali da upotrebe sredstva prisile i da je vezuju kako bi je uhapsili. A onda ih je, nakon što je privedena u policijskoj stanici i tamo vređala.

Konobar Marko otkrio je kako je Maja ušla u šank i od njega tražila da joj u čašu natoči i pomeša tri žestoka pića, ali on je to odbio. Vratila se na terasu i vikala na njega te pretila da će zvati policiju ako joj ne da piće.

"Pretila je i da će me ubiti iz pištolja ako joj ne natočim tri rakije u čašu, ali pretnje nisam uzeo za ozbiljno jer se videlo da je bila pijana i dezorijentisana", zaključio je konobar.

Maja je provela dva dana u policijskom pritvoru. Ovih je dana proglašena krivom i osuđena na 16 dana uslovnog zatvora. Presuda je ništavna.

(Danica)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading