Crvi u avionu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/ilustracija

Putnik na letu za Boston primetioo je neobičan prizor kada je pogledao kroz prozor i video kako se krilo aviona raspada u vazduhu.

Putnik Kevin Klark rekao je da se ukrcao na Junajted let 354, Boing 757-200 koji je poleteo iz San Franciska i poleteo po rasporedu, ali mu je pilot rekao da će avion biti primoran da ode za Denver, preneo je Boston 25 Njuz.

Tada je svojim očima video problem. Letvica desnog krila aviona se "raspadala" i nedostajali su joj primetni komadi.

„Da nije udarila ptica, pomislio sam? To nije dobro“, rekao je Klark za izdanje.

„Poleteli smo, čuo sam ovo jako zujanje, a onda je utihnulo tako da nisam mnogo razmišljao o tome i odjednom se pilot vraća, pa sam otvorio prozor, provirio kroz prozor i uništena je cela prednja ivica krila."

Takođe je uspeo da izvadi svoj mobilni telefon i snimi mučan trenutak.

„Upravo ću sleteti u Denver, a krilo se raspada u avionu“, pripoveda Klark na video snimku mobilnog telefona.

„Razvojio se kada smo poleteli u San Francisku, i upravo smo na zemlji. Jedva čekam da se ovaj let završi.“

Nakon prinudnog sletanja u Denveru, Klark i ostala 164 putnika na letu Junajteda ukrcali su se u novi avion. Klark je na kraju sleteo na svoje konačno odredište na aerodromu Logan oko tri sata kasnije nego što je planirano, rekavši za Boston 25 Njuz da mu je drago što je živ.

„Prvo je nastala panika, ali pilot se vratio, pogledao ga, snimio nekoliko slika, razgovarao sa momcima na zemlji, pa rekao da nastave u Denver, da ne bi trebalo da bude problema“, rekao je Klark.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading