venčanje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dejvid je podelio priču o tome kako je planirao da je zaprosi baš na dan kada je Haderu dijagnostikovan rak, 23. decembra 2016. godine.

"Nije znala da ću je te večeri zaprositi, očigledno, a ja sam rekao sebi: 'Mora da zna da tim putem neće ići sama'" - izjavio je za CBS Hartford WFSB.

Tokom vožnje kočijom, zaprosio ju je, a do jeseni 2017. godine, rak je metastazirao.

"Otkrili su metastaze u mozgu i nekoliko meseci kasnije, bila je na aparatima koji su je održavali u životu, disala je uz pomoć cevčica. Bila je jaka. Drugi bi davno odustali. Doktori su čak rekli da nisu znali kako je stiga dovde" - rekao je Dejvid dok je Hader još bila u borbi za život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Educator (@teacherman91)

 

Venčanje je trebalo da se održi 30. decembra 2017. godine, ali su lekari savetovali da to učine ranije zbog Haderinog stanja. Venčali su se u prisustvu najbližih, a na dan kada je trebalo da bude svadba, održana je Haderina sahrana.

"Gubili smo je dok smo svi stajali onde i razmišljali o tome da se držimo, jer to je bilo to... Ono što smo videli, što nam je davala, što je davala njemu, bilo je poslednje od onoga što je ona bila" - izjavila je Haderina deveruša, Kristina Karas.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading