ubijena deca kolorado
Foto: Alo/PUEBLO POLICE DEPARTMENT

Policija u Koloradu objavila je hapšenje Korene Rouz Minhares (36) u petak, a podaci iz okružnog zatvora pokazuju da je drugi osumnjičeni, Hesus Dominges (35) takođe bio u pritvoru od nedelje.

Policija je prošlog meseca pronašla ostatke devojčice u metalnom kontejneru ispunjenom betonom u skladištu, saopštile su vlasti.

Jedinica skladišta se raščišćavala nakon što kirija nije plaćena. U okviru istrage, policija je počela da traga za dvoje dece koja su poslednji put viđena u leto 2018, Hesusom Domingesom mlađim i Jesenijom Dominges.

ubijena deca kolorado

PUEBLO POLICE DEPARTMENT

 

 

Nestanak dece nije prijavljen, navodi se u saopštenju policijske uprave. Potom je istraga odvela policiju do vozila u vlasništvu Minhares na otpadu, gde su pronašli ostatke dečaka u koferu u gepeku automobila, saopštila je policija. Do 15. februara, DNK testiranje je pokazalo da ostaci pripadaju dvoje nestale dece Jeseniji (3) i Hesusu (5) koji su nestali još 2018. godine.

Policija nije saopštila detalje o bilo kakvoj vezi između žrtava i dvojice uhapšenih. Sudski zapisnici pokazuju da se osumnjičeni drže u pritvoru uz kauciju od 2 miliona dolara, a sudska saslušanja su zakazana za sredu.

Mirror

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading