policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Majka je uhapšena nakon što je kako se veruje slučajno pregazila sopstvenog sina.

Sara Rejčel Džejms , 27, pokupila je sina iz škole 9. februara i saznala od školskog osoblja da je tog jutra upao u nevolju.

Nedaleko od škole u ​​Boazu u Alabami, Džejms je naterala svog sedmogodišnjeg sina da izađe iz auta i rekla mu da pešači ili trči ostatak puta do kuće – na udaljenosti od oko osam blokova.

Vozila je pored sina nekoliko blokova, ali kada je usporila njen sin je pokušao da se uhvati za kvaku na vratima automobila.

Kada je Džejms ubrzala, njen sin je povučen ispod automobila i pregažen zadnjim točkom, rekao je šef policije Majkl Aberkrombi.

- Možda nije shvatila da on to radi - dodao je.

Istražitelji veruju da je Džejms slučajno pregazila svog sina - ali kažu da on nikada ne bi bio u toj situaciji da njegova majka nije odlučila da ga kazni.

Prebačen je u bolnicu Univerziteta u Alabami, ali je srećom zadobio samo ogrebotine na leđima i bočnoj strani glave.

Džejms je uhapšena i optužena za teško zlostavljanje dece. Tri dana kasnije puštena je uz kauciju od 50.000 dolara i zabranjen joj je bilo kakav kontakt sa sinom.

Druga žena, 53, koja je takođe bila u automobilu, optužena je za ugrožavanje dobrobiti deteta i puštena je uz kauciju od 500 dolara, penosi britanski Metro.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading