Crvi u avionu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/ilustracija

Let Delta Erlajnsa iz Amsterdama za Detroit bio je prepun neželjenih slepih putnika - crva koje su u utorak u vazduhu pale na zgrožene putnike iz odeljka za prtljag, preneo je Indipendent.

Ljigavi gmizavci su inficirale ribu koju je putnik držao u svom ručnom prtljagu, prema izveštajima.

„Stvarno je divno bilo tokom 8 sati leta do Amsterdama i saznati da ima trule ribe i crva koji se voze sa nama“, napisao je jedan putnik po imenu Kelce na Tviteru u od tada izbrisanoj objavi o letu iz pakla, koji je preusmeren nazad u Evropu.

On je za Dejli mejl rekao da je putnik čiji je kofer odgovoran za odvratni debakl priveden. Publikacija je dodala da je kofer predviđen za spaljivanje.

Incident koji ledi krv u žilama takođe je privukao pažnju na stranici Delta Redita, gde su komentatori tvrdili da su bili svedoci zločina u vazduhu.

„Moja porodica i ja bili smo u redu direktno ispred crva. Gospođa iza nas rekla je stjuardesama da joj crvi padaju na glavu“, napisao je jedan navodni putnik „nesrećnog“ incidenta.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Koji je Vaš guilty pleasure? ☺️ Pišite nam u komentarima! 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #fyp #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading