hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Neimenovani muškarac je svojoj supruzi objavio poruku za Dan zaljubljenih samo nekoliko sati pre nego što se vratio skuterom sa plaže na ostrvu Puket na jugu Tajlanda.

Svedoci su rekli da je njegov bicikl skrenuo u suprotnu traku i uleteo u prednji deo nadolazećeg kamiona.

On je proglašen mrtvim na licu mesta od teških povreda glave nešto posle 5 sati ujutro po lokalnom vremenu.

Njegova poslednja poruka na mreži bila je: „Želim svojoj lepoj supruzi divan Dan zaljubljenih. Želim da ti dam sve što zaslužuješ i više.. Ti si moja stena i moj svet. Volim te svim srcem.'

Potreseni vozač kamiona Hakam Juso, 26, rekao je: „Vozio sam od kružnog toka prema plaži. Video sam kako se motocikl usekao u moju traku i zabio se u prednji deo kamiona. Nisam imao vremena da reagujem. Odmah sam prestao da vozim i pomerio kamion na ivicu puta i sačekao hitnu pomoć i policiju.“

Policajci su rekli da sada čekaju rezultate obdukcije kako bi se utvrdilo da li je turista vozio motocikl dok je bio pod dejstvom alkohola ili droge.

Policija je saopštila: „Stanica je oko 5.10 časova dobila obaveštenje iz radio centra da je došlo do sudara tri vozila. Britanac je bio mrtav kada su stigli hitni. Njegovo telo je prebačeno u bolnicu na potpunu obdukciju.

Policija je saopštila da su detalji incidenta poslati britanskoj ambasadi, koja kontaktira njegovu porodicu u Velikoj Britaniji, prenosi Metro.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading