nesreća split
Foto: Alo/Screenshot: Dalmatinski portal

Na snimku koji je večeras objavio Dalmatinski portal vidi se rasejani muškarac koji pokušava da uđe u automobil u kojem su bila devojka i dva mladića, nakon čega su pobegli. Napadač ih prati i više puta se zabija u njihov automobil.

Snimak je zamagljen, čuje se vrištanje. „Vozite, samo bežite, pobiće nas! rekao je jedan od putnika dok je napadač udario njihov automobil.

Dvojica mladih Splićana zadobila su lakše povrede. Napadač je prvo prebačen u splitsku bolnicu, a potom i u pritvor.

Splitska policija saopštila je da 37-godišnjaka tereti za krivično delo Dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom i dva krivična dela oštećenje tuđe stvari.

Policija: Bio je pijan, udario je u drugi auto

On je u subotu oko 22.00 sata na području Splita u alkoholisanom stanju zaustavio vozilo, izašao iz njega i pokušao da ošteti brisač drugog vozila, nakon čega je ušao u svoje vozilo i vozilom unazad oštetio isto vozilo i udaljili su se, navodi se u saopštenju policije.

„Takođe, utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je iste večeri oko 21.50 časova na području Splita, udarivši rukama u vozilo oštetio drugo vozilo, nakon čega je seo u svoje vozilo i udario u vozilo u kojem su se nalazile povređene osobe .

Kada su pokušali da se udalje u vozilu, muškarac je krenuo za njima u vozilu, i pokušavajući da ih sustigne, više puta je udario vozilom, nakon čega se udaljio u rejonu Lovrinca u nepoznatom pravcu. ”, poručili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

"Bio je u vidno rasejanom stanju"

Policajci su u subotu uveče pronašli 37-godišnjaka. Bio je vidno rastrojen i prevezen je u bolnicu gde je zadržan, kažu u policiji.

Nakon otpusta iz bolnice, 37-godišnjak je priveden u službene prostorije i nad njim je izvršen uviđaj, a protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje da je izvršio tri krivična dela, kažu u policiji.

Inače, snimak ove nesreće objavio je Dalmatinski portal, pogledajte ga OVDE

Index.hr

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading