Uhapšen pod sumnjom da je ženu odveo u jednu kuću u Tivtu i silovao
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako je saopšteno iz Uprave policije, žena je 10. februara je došla u tivatsku policiju i prijavila povrede zadobijene nasilnim putem.

“Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje ljekarske pomoći. Radom na ovom predmetu policija je došla do sumnje da je oštećena, 9. februara u večernjim časovima, u mestu Dobrota u Kotoru, protivpravno lišena slobode, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gde je nad njom izvršeno krivično delo silovanje”, navode u policiji.

Dodaju da je ona narednog dana uspela da se oslobodi i pobegne iz pomenutog objekta, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaj.

“Nakon lekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana je na ukazivanje dalje lekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor gde su joj konstatovane lake telesne povrede”, naglašavaju u UP.

Kako ističu, službenici Stanice kriminalističke policije Odelenja bezbednosti Tivat su u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzeli intenzivne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te identifikovali i uhapsili E.S. (30) koji se sumjniči za gorepomenuta krivična dela.

“Njemu je nakon privoda postupajućem tužiocu određeno zadržavanje do 72 sata”, zaključuju u UP.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading