Roditelji iz Pensilvanije
Foto: Alo/Printskrin/ Youtube

Roditelji iz Pensilvanije navodno su tukli svoju šestogodišnju ćerku, danima je izgladnjivali i držali je u zatvorenom kavezu tokom noći, rekle su vlasti.

Džejkob Vilijam Vajt (37) i Mimi En Frost (33) uhapšeni su prošle nedelje nakon istrage koja je počela kada su policajci prvi put poslati u njihov dom 7. januara.

Vajt je pozvao 911 tog dana i rekao da je njegova ćerka doživela napad kada je jedno od njegovo petoro dece pokušalo da je okupa.

Kada je policija kasnije stigla, zatekla je kuću u predgrađu u žalosnom stanju, sa izmetom razmazanim po zemlji, sa mirisom urina i smećem razbacanim okolo.

Njihov nećak, koji živi u kući zajedno sa njihovom decom, rekao je zvaničnicima da su je svake noći zaključavali u kavez i terali je da jede pseću hranu, prenosi New York Post.

Istražitelji su pronašli dokaze da devojčica nije mogla da izađe iz kaveza i da je bila kažnjavana svaki put kada bi izašla po hranu.

Otac nije dozvolio policiji da uđe u kuću, već je izveo ćerku. Telo devojčice bilo je prekriveno otvorenim ranama. Kada je stigla u bolnicu, ustanovljeno je da pati od hipotermije.

 

 

Devojčica je navodno imala slomljene i pokvarene zube i nije bila kod lekara najmanje tri godine.

"Devojčica je u ovom kavezu živela gola bez hrane. Kažnjavana je ako je napustila kavez da ode po hranu", rekao je tužilac i dodao da postoje dokazi da je u zlostavljanju učestvovalo "bar neko" od druge dece.

Policija je u kući pronašla osam pasa i dve mačke. Kako se navodi u krivičnoj prijavi, devojčica je psihologu rekla da je svako veče bila prinuđena da jede hranu za pse i da spava u kavezu. Pored batina, rekla je da joj je otac pucao u noge vazdušnim pištoljem.

Roditelji su uhapšeni i suočavaju se sa više optužbi, uključujući zlostavljanje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading