"GOREĆEŠ HILARI, TI SI RATNI ZLOČINAC" Klintonova opet na meti aktivista (VIDEO)
Foto: Twitter/printscreen

Klintonova je naime, na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku pokušala da održi predavanje na temu "Budućnost Ukrajine", ali ju je u međuvremenu "stigla" njena mračna prošlost i podsećanje na sve one budućnosti koje su uništene za njenog mandata.

- Hilari Dajan Rodam Klinton, ti si ratni zločinac! Narod Libije, Iraka, Sirije, Jemena, Palestine i narod SAD vam nikada neće oprostiti! Gorećeš! - uzvikivao je jedan aktivista, podsećajući na politiku Klintonove u periodu od 2009. do 2013. godine u doba Obamine administracije.

Kada je ovaj muškarac izbačen, priključili su se i drugi aktivisti, zbog kojih Klintonova nije mogla da nastavi svoj govor.

- Ljudi su slobodni da protestuju, ali nisu slobodni da ometaju događaje ili nastavu i to će biti standardi koje sledimo ovde i dalje - bilo je sve što je u svoju odbranu rekla bivša državna sekretarka.

Ovo nije prvi put da se Klintonova nađe na meti propalestinskih demonstranata, tako da je i u novembru objavljen snimak koji je prikazuje dok prolazi pored zgrade Univerziteta a nezadovoljan narod joj uzvikuje: "Hilari, Hilari, ne možeš se sakriti, ti podržavaš genocid".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading